Πώς Θα Ξεπεράσετε Το Πόδι Του Αθλητή (Μύκητες)

Όλοι οι δρομείς και οι αθλητές γνωρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να αποτρέψουμε τα πόδια των αθλητών. Μπορείτε να κολλήσετε τα πόδια σας στα παπούτσια και να τα υποτάξετε σε όλες τις ακραίες συνθήκες, συνθήκες που είναι ιδανικές για το κοινώς αναφερόμενο πρόβλημα των αθλητών.

Μία από τις μεγαλύτερες εφευρέσεις αθλητών και δρομέων, ειδικά μαραθωνοδρόμων μεγάλης απόστασης, τριάθλιων και υπεραραθωνοδρόμων, είναι ένας σταθεροποιητής ποδιών. Πρόκειται για μια δροσερή εφεύρεση, την οποία πιθανότατα έχετε δει, είναι μπλε χρώματος και κάνει ζεστό νερό, ενώ δονείται ή χτυπά το κάτω μέρος των ποδιών σας. Είναι μικρά μηχανήματα δολοφόνων.

Προτείνω να επανασχεδιάσετε αυτά τα μηχανήματα και να τοποθετήσετε ένα υπεριώδες φως στην κορυφή της μηχανής με ένα κάλυμμα ώστε να μπορέσετε να βάλετε τα πόδια σας μέσα σε ένα παρόμοιο με ένα Booth Tanning, αλλά μόνο ένα ή δύο μικρά φώτα. Μπορείτε να κολλήσετε τα πόδια σας εκεί για περίπου πέντε λεπτά και wiggle δάχτυλα των ποδιών σας για να βεβαιωθείτε ότι το φως παίρνει παντού μεταξύ.

Στη συνέχεια ρίχνετε λύση για να θεραπεύσετε τα πόδια των αθλητών μέσα στη μπανιέρα και να τελειώσετε τους μύκητες των ποδιών των αθλητών, ολοκληρώνοντας τελείως τη συγκράτησή τους στα πόδια σας. Στη συνέχεια, βγάζετε το νερό και ξεπλύνετε και βάλτε το σε γλυκό νερό και θερμαίνετε το, επιτρέποντας το μασάζ νερού ποδιών που έχει σχεδιαστεί για το Fixer Foot. Σκεφθείτε αυτό και νικήστε τον μύκητα των ποδιών του αθλητή.

Αθλητές πόδι μπορεί σίγουρα να των περικομμένων άκρων για όσους υποφέρουν από αυτήν. Παρόμοιας φύσης με ringworm, tinea pedis, ή αθλητές πόδι είναι μια μόλυνση που μπορεί σίγουρα να θεραπευτεί εύκολα.

Επειδή τα πόδια μας εφίδρωσης από εσωτερικό παπούτσια όλη την ημέρα, μπορεί να γίνει ένα πρόσφορο έδαφος για τα βακτήρια που ζουν. Καθώς αυτό μεγαλώνει βακτηρίων μπορεί να εξαπλωθεί σε μια μόλυνση με φαγούρα είναι το πρώτο σημάδι αθλητές πόδι. Όσο περνάει ο καιρός το δέρμα αρχίζει να περιστρέφεται με κόκκινο και ξεκινά την κλίμακα και ακόμη δυσκολότερα.

Οι καλές ειδήσεις για όλα αυτά είναι ότι μπορείτε να επανορθώσει την κατάσταση σε σύντομο χρονικό διάστημα. Παρατίθενται εδώ είναι περισσότερο αρχική θεραπεία για την αθλήτρια πόδι θεραπειών για να σας βοηθήσει να θέσετε προς τη σωστή κατεύθυνση. Κρατήστε κατά νου αυτά τα σημαντικά σημεία για να αποφύγετε το πρόβλημα εξ ολοκλήρου στο μέλλον:

Κρατήστε τα πόδια σας και τα δάκτυλα του ξηρού

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κλειδί όλων. Αν τα πόδια σας ιδρώτα πολύ, έχουν ένα επιπλέον ζευγάρι κάλτσες με μπορείτε να αλλάξετε σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βεβαιωθείτε ότι είναι σε καλή ποιότητα βαμβακιού που επιτρέπουν τα πόδια σας να αναπνέει καλύτερα.

Πλύντε τα πόδια σας συχνά – Κρατήστε τα πόδια σας καθαρό. Πλύντε τους το πρωί και το βράδυ.

Φθορά καλό παπούτσια – Υποδήματα που έχουν φθαρεί ή έχουν ρωγμές σε αυτούς που επιτρέπουν το νερό να έρθει μέσα δεν είναι καλό. Φροντίστε να φοράτε τα καλύτερα παπούτσια μπορείτε ανά πάσα στιγμή.

Αρχική θεραπεία για την αθλήτρια πόδι

  1. Ξύδι – Αυτό μπορεί να εκπλήξει κάποιους ανθρώπους, αλλά ξίδι περιέχει συστατικά που λειτουργεί πολύ καλά στη δολοφονία των μυκήτων που προκαλούν οι αθλητές πόδι. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα κύπελλο ή δύο σε ένα κουβά με νερό και αφήστε τα πόδια σας στο εσωτερικό του, ή έχω δει άλλους που έχουν ληφθεί και μπάλες από βαμβάκι και τρίβεται το ξύδι πάνω τα πόδια τους. Είτε έτσι είτε αλλιώς θα λειτουργήσει.
  2. Οινόπνευμα επάλλειψης – Μπορείτε να αναμείξετε 1/2 φλιτζάνι αλκοόλης με ένα φλιτζάνι ξίδι και νερό να μουσκέψουν τα πόδια σας και λειτουργεί πολύ καλά. Μπορείτε επίσης να πάρετε μπάλες από βαμβάκι και τρίβετε το αλκοόλ απευθείας σε εγρήγορση και με τα πόδια. Ξανά, είτε η μέθοδος λειτουργεί ως αθλητές πόδι θεραπεία.
  3. Χλωρίνη – Άλλη λύση είναι να πάρετε και αναμείξτε σε ένα γαλόνι νερού με δυο κουταλιές χλωρίνη και μουλιάστε τα πόδια σας σε μία φορά την ημέρα.
  4. Πιστολάκι για τα μαλλιά – Όταν τελειώσετε με όλες αυτές τις αθλήτριες πόδι θεραπείες, χρησιμοποιήστε ένα πλήγμα στον ξηραντή να στεγνώσει τα πόδια σας με. Θυμηθείτε, το πιο στεγνά πόδια σας είναι, το λιγότερο πιθανό οι μύκητες μπορούν να συνεχίσουν να εξαπλωθεί.

Δοκιμάστε μία από αυτές τις αρχική θεραπεία για την αθλήτρια πόδι θεραπείες και δείτε αν δεν στεγνώσει το κάψιμο και φαγούρα. Έχετε παρατηρήσει δραματική βελτίωση εντός μιας εβδομάδας.

Σχολιάστε