Μάθετε Πώς Θα Μετρήσετε Σωστά Το Μέγεθος Του Ποδιού Σας

Όταν πρόκειται για παπούτσια, ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η άνεση και το σωστό μέγεθος για τα πόδια σας. 

Το Μέγεθος Του Ποδιού Σας

Το σωστό μέγεθος είναι πραγματικά σημαντικό για την σωστή τοποθέτηση πριν αγοράσετε τα ολοκαίνουργια παπούτσια σας

Θα περπατήσετε μέσα τους μέρα με τη μέρα και θα συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε πραγματικά ένα άνετο ζευγάρι. 

Ξέρω κάποιον που παίρνει πάντοτε τα παπούτσια της προσαρμοσμένα γιατί διαπίστωσε ότι τα περισσότερα έτοιμα παπούτσια δεν είναι αρκετά άνετα για να φορέσουν. Υπάρχουν ορισμένοι κατασκευαστές υποδημάτων που θα προσαρμόσουν τα γυναικεία παπούτσια σας ανάλογα με το μέγεθος του ποδιού σας. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ένα αναζητώντας το δίχτυ.

Τα ανήσυχα παπούτσια είναι πραγματικά κακή για σας γενικά, καθώς θα σας κάνουν απλά εύκολο. Ενα άλλο πράγμα! Είναι πραγματικά σημαντικό να κάνετε τη μέτρηση το βράδυ, καθώς κάποιοι άνθρωποι έχουν πόδια που διογκώνονται αφού στέκονται μαζί τους όλη την ημέρα. Το συνιστώ πραγματικά, έτσι θα έχετε αυτό το επιπλέον δωμάτιο για άνεση.

Τώρα, ας ξεκινήσουμε έτσι θα νιώσετε άνεση στα νέα παπούτσια κυρίες σας.

Εδώ είναι πώς να μετρήσετε το μέγεθός σας:

  • Βήμα 1. Θα χρειαστείτε ένα χάρακα, ένα μέτρο ταινιών, ένα λευκό χαρτί A4, ένα μολύβι ή ένα λεπτό μαύρο στυλό.
  • Βήμα 2. Βγάζετε ένα κομμάτι χαρτιού λευκού A4, στις γωνίες, σε ένα σκληρό και επίπεδο πάτωμα επιφάνειας. Τώρα είστε έτοιμοι να λάβετε αυτές τις μετρήσεις.
  • Βήμα 3. Όπως ανέφερα παραπάνω, ο καλύτερος χρόνος για να γίνει η μέτρηση είναι το βράδυ και το εννοώ πραγματικά. Τώρα, θα εντοπίζετε το περίγραμμα του ποδιού σας χωρίς το παπούτσι. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό με κάλτσες σαν να φορούσατε τα καινούρια κυρίες παπούτσια που σκοπεύετε να αγοράσετε. Τοποθετήστε ένα από τα πόδια σας σταθερά σε ένα λευκό χαρτί Α4 που έχετε κολλήσει στο πάτωμα και με το πόδι σας ελαφρώς προς τα εμπρός με τη σόλα σας ακριβώς μπροστά από τον αστράγαλο σας. Ξεκινήστε να εντοπίζετε το πόδι σας κρατώντας το στυλό ή το μολύβι σας προς τα πάνω και προς τα κάτω και βεβαιωθείτε ότι είναι σταθερά στο πόδι σας καθώς εντοπίζετε το γύρω. Μπορεί να πάρετε κάποιον άλλο για να το κάνετε για σας, αλλά είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να κάνετε τον εαυτό σας.
  • Βήμα 4. Πάρτε την ταινία μέτρησης, τυλίξτε το γύρω από το ευρύτερο μέρος του ποδιού σας πίσω από τα δάκτυλα των ποδιών (μπάλα της περιοχής ποδιών). Αυτή θα είναι η περιφέρεια του ευρύτερου μέρους του ποδιού σας. Σημειώστε το μήκος σε χιλιοστά και μην στρογγυλοποιείτε πάνω ή κάτω, καθώς αυτό θα επηρεάσει το μέγεθος των παπουτσιών σας.
  • Βήμα 5. Μετρήστε το μήκος του ποδιού σας χρησιμοποιώντας το χάρακα ή την ταινία μέτρησης, τη μέτρηση του μήκους από το μεγάλο δάκτυλο μέχρι τη φτέρνα του ποδιού του περιγράμματος και πάλι να μην στρογγυλεύσετε πάνω ή κάτω.
  • Βήμα 6. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα 1 έως 5 για το άλλο πόδι και συγκρίνετε το με το άλλο σχέδιο και πηγαίνετε με το μεγαλύτερο από τα δύο σχήματα.

Συγχαρητήρια! και τώρα που έχετε τις σωστές μετρήσεις, είστε στο δρόμο σας για να αγοράσετε το σωστό και άνετο ζευγάρι παπούτσια.

Σχολιάστε