Με Αυτό Τον Τρόπο Η Υγεία Σας Μπορεί Να Προσβληθεί

Τα μπαλώματα πόδι Detox είναι ο τελευταίος τρόπος για να βοηθήσετε στην απομάκρυνση επιβλαβών τοξινών από το σώμα. Αν και τα αποτριχωτικά πέλματα προέρχονται από την Άπω Ανατολή, είναι πλέον ευρέως διαθέσιμα στη Βόρεια Αμερική.

Μερικοί άνθρωποι έχουν αμφισβητήσει εάν υπάρχουν πραγματικά τοξίνες στο περιβάλλον μας, που πρέπει να αφαιρέσουμε. Εδώ θα εξετάσουμε ορισμένες από τις πιθανές πηγές τοξικών ουσιών με τις οποίες μπορεί να έρθει σε επαφή.

Οι Τοξίνες Είναι Οποιαδήποτε Ουσία Που Μπορεί Να Έχει Ερεθιστική Ή Επιβλαβή Επίδραση Στο Σώμα

Σε βιομηχανικές και αστικές περιοχές είναι πολύ εύκολο να συλλέξετε ρύπους μόνο από την αναπνοή στον αέρα γύρω σας. Οι αερομεταφερόμενοι ρύποι μπορούν να περιλαμβάνουν τον καπνό του τσιγάρου, τη γύρη, τα καυσαέρια του αυτοκινήτου και τους καπνούς από βιομηχανικές διεργασίες.

Τα Τρόφιμα Που Τρώμε Είναι Μια Άλλη Πιθανή Πηγή Επιβλαβών Προϊόντων

Υπάρχει μια αυξανόμενη ζήτηση από τους καταναλωτές να έχουν φρούτα και λαχανικά που να συμμορφώνονται με ένα συγκεκριμένο μέγεθος, σχήμα και εμφάνιση. Αυτό έχει οδηγήσει σε παραγωγούς που χρησιμοποιούν περισσότερα χημικά.

Για παραδείγματα χημικών ουσιών που θα κάνουν το δέρμα ενός μήλου να φαίνεται γυαλιστερό και να το καθιστά λιγότερο πιθανό να χαλάσει. Τα φυτοφάρμακα και τα μυκητοκτόνα χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως σε καλλιέργειες όπως τα καρότα και οι πατάτες. Μικρά ίχνη από αυτά μπορούν να παραμείνουν στο προϊόν όταν πρόκειται για πώληση.

Τα Φυτικά Προϊόντα Δεν Είναι Ο Μόνος Τρόπος Με Τον Οποίο Θα Μπορούσαμε Να Καταναλώσουμε Τοξίνες

Πολλοί από το ζωικό μας κεφάλαιο που εκτρέφεται υπό εντατική καλλιέργεια έχουν υποστεί επεξεργασία με διάφορα χημικά. Αυτό περιλαμβάνει τα κοτόπουλα που έχουν δοσολογηθεί με αντιβιοτικά και πρόβατα που έχουν βυθιστεί σε ισχυρά φυτοφάρμακα.

Λόγω αυτών των ανησυχιών, πολλοί άνθρωποι στρέφονται προς μια βιολογική διατροφή, όπου υπάρχουν τα ελάχιστα χημικά και φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή τροφίμων. Αλλά ακόμα κι αν ζούσατε στην ύπαιθρο και φάγατε μια βιολογική διατροφή, οι τοξίνες θα μπορούσαν να δημιουργηθούν μέσα σε σας.

Αυτό οφείλεται σε παράγοντες όπως το στρες και τα συναισθήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε χημικές αντιδράσεις στο σώμα μας. Υπάρχει τώρα μια αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι τα συναισθήματά μας μπορούν να έχουν μια πολύ πραγματική επίδραση στο φυσικό μας σώμα.

Με όλες αυτές τις πηγές επιβλαβών ουσιών, πολλοί άνθρωποι αναζητούν έναν απλό τρόπο μείωσης των τοξινών στο σώμα τους. Τα μπαλώματα πόδι αποτοξίνωσης θα μπορούσαν να βοηθήσουν καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν τη νύχτα, ώστε να υπάρχει η ελάχιστη διακοπή της φυσιολογικής ζωής ενός ατόμου.

Ορισμένες συνήθεις επιλογές θεραπείας για τα κονδυλώματα των ποδιών περιλαμβάνουν φάρμακα χωρίς ιατρική συνταγή, θεραπείες ποδολογίας και χειρουργικές επεμβάσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αφαίρεση μπορεί να συνιστάται από γιατρό ανάλογα με τη θέση και το μέγεθος του κονδυλώματος ή την εγγύτητά του σε άλλα μέρη του σώματος, όπως νεύρα ή αιμοφόρα αγγεία.

Πολλοί άνθρωποι που τις χρησιμοποιούν παρουσιάζουν πολύ θετικά αποτελέσματα. Το μέλλον για αυτό το προϊόν μοιάζει πολύ ελπιδοφόρο.

Σχολιάστε